Krypto

Siste episode av The Simpsons priser Bitcoin på ‚Infinite‘ når Crypto konsoliderer seg over $ 60K terskelen

Bulls tar tøylene til prisaksjonen i bitcoin over hele linja, og gir et solid breakout over $ 60.000 terskelen, og når nye heltidshøyder, og det ser ut til at The Simpsons „gjorde det igjen.“ I en ny episode sendt på søndag blir BTC fremhevet i en ticker nyhetsfeed med det uendelige tegnet.

Gamestop Stock er også omtalt i episoden

Den 18. episoden med tittelen „Burger Kings“ i sesong 32 av den populære animerte serien presenterte bitcoin (BTC) under en nyhetssending, hvis ticker-nyhetsfeed nederst på skjermen oppførte noen amerikanske børsnoterte selskaper.

Det som fanget kryptosamfunnets oppmerksomhet, og som var et hett tema i Reddit-underfora, er imidlertid detaljene i BTC priset til uendelig.

Interessant, etter bitcoins sitat, dukket videospillforhandleren Gamestop (GME) opp på scenen.

Etter den sarkastiske stilen som var preget av The Simpsons, la den berømte aksjen – kjent for å bli drevet for noen måneder siden av et samfunn av investorer i Reddit – en billion gevinster og styrtet deretter umiddelbart med to millioner, og parodierte aksjens høye volatilitet.

Handlingen i episoden dreier seg om at Mr. Burns kommer inn i en plantebasert burgervirksomhet. Han var i ferd med å dø etter å ha spist mange hamburgere, og dermed kom forretningsideen opp i hans sinn.

Selv om episoden ikke snakker om kryptovalutaer, involverer den finansmarkedens konsepter, som spekulasjoner, da Marge begynte å spekulere i aksjer i Burns ’splitter nye selskap. Hun ønsket å tjene penger på å gi Homer et nytt bukser.

Tidligere omtaler av Cryptos i The Simpsons

Dette er ikke første gang en av verdens berømte animerte sitcoms nevner kryptovalutaer i en av episodene.

For den 13. episoden av den 31. sesongen hentet The Simpsons inn Jim Parsons, best kjent for Sheldon Cooper i The Big Bang Theory, for å forklare begrepet kryptoer.

I tråd med pressetiden bytter bitcoin i henhold til markets.Bitcoin.com $ 63 200 dollar, med en markedsverdi på $ 1,18 billioner.