Bitcoin

BTC-hintaennuste: korjaus 28 000 dollariin Bitcoin-hinnan seurauksena

  • BTC: n hintaennuste odottaa terveellistä korjausta kohti 28 000 dollaria
  • Bearish romahtaa BTC-hinnan pudotuksen yli 10 prosenttia
  • Volatiliteetti osoittaa jyrkkää nousua, kun hinta laskee yli 4000 dollaria
  • Jotkut tuet löytyivät noin 30 000 dollarin merkistä
  • Jos 26 000 dollarin tukitaso on rikki – BTC: n hinta voi laskea 23 000 dollarin alimpaan tasoon

BTC-hinta on nähnyt valtavan matkan joulukuun juhla-ajan läpi. Näennäisesti loputtomalta näyttävältä härkätaistelulta on vihdoin nähty terveellinen hintakorjaus, joka laskee BTC-hinnan lähes 35000 dollarin korkeudesta 28000 dollarin alimpaan tasoon.

Kun vähittäis- ja yritysyritykset syventyivät Bitcoin-arvon myymälään, näimme BTC: n hinnan nousevan yli kaikkien odotusten ja saavuttamaan yli 35000 dollaria. Hämmästyttävästä taivaan noususta huolimatta myrskyn edellinen tyyni on lopulta päättynyt.

Kirjoitushetkellä BTC-hinta on 30170 dollaria – melkein yhdeksän prosenttia pienempi kuin päivän alkuhinta.

Käytä alla olevaa oskillaattoria tarkistaaksesi, mikä rooli BTC: llä voi olla salkussa.

BTC-hintaennuste: 1 päivän kaavion yleiskatsaus

Yhden päivän kaavion yleiskatsauksessa voimme nähdä, että BTC-hinta alkaa laskeutua 30 000 dollarin rajan alle – koskettaa 28 000 dollaria ennen kuin se on ostettu takaisin yli 30 000 dollariin.

Volatiliteetti alkaa näkyä historiallisen volatiliteetin (HV) kaaviossa ja saavuttaa HV-arvon 90, kun hinta laskee yli 10 prosenttia. Verrattaessa tätä suhteelliseen vahvuusindeksiin (RSI), voimme nähdä, että – 1 päivän kaaviossa – BTC: tä pidetään edelleen jonkin verran yliostettuna ja sen tulee saada hyvä hintakorjaus.

Kun volyymi alkaa kasvaa laskussa, tämä voi merkitä Bitcoinin suurta myyntiä ja hintakorjausta viikon ajan.

BTC-hintaennuste: 1 viikon kaavion yleiskatsaus

Yhden viikon kaavion yleiskatsauksen perusteella voimme nähdä samanlaisen asettelun kuin 1 päivän kaavio. BTC-hinnan korjaus näyttää toistaiseksi terveeltä, ja sen voidaan ymmärrettävästi odottaa laskevan 28 000 dollariin, jotta tasainen nouseva liike jatkuu.

HV-indikaattori osoittaa meille tasaisen volatiliteetin nousun, kun hinta alkaa laskea kohti 30 000 dollaria. Tämä viittaa normaalisti jonkinlaiseen vastustukseen laskutoiminnalle, mutta RSI on ristiriidassa tämän kanssa, mikä osoittaa, että BTC on ostettu voimakkaasti ja että se on nyt korjattava.

Volyymi läpi vuoden 2020 maaliskuun jälkeen pysyi ankaralla ja vankalla härkätaistelulla. Äänenvoimakkuus alkaa viikoittain tällä äkillisellä 4000 dollarin pudotuksella. Laskutoimintaa voidaan odottaa ennen viikon loppua.

BTC-hintaennuste: volatiliteettikaavion yleiskatsaus

Volatiliteettikaavion yleiskatsaus auttaa selventämään markkinoiden yleistä kehitystä.

Kun BTC-hinta alkaa palata takaisin kohti 28000 dollarin tasoa, selkeä volatiliteetin piikki osoittaa, että tämä liike pyrkii menemään nousuveden vastaisesti. Volatiliteetin noustessa BTC-hinnan pitäisi palata tasaisesti nousuun, jos hintakorjaus hyväksytään. Jos ei, voimme nähdä BTC: n hintojen laskevan edelleen kohti 26000 dollaria, kun seuraava tukitaso haittapuolella on kyseisen merkin ympärillä.

BTC-hintaennusteen johtopäätös: terve hintakorjaus, joka ohjaa BTC-hinnan kohti 28000 dollaria

Tässä BTC-hintaennusteessa päädytään siihen, että BTC-hinnan pitäisi nähdä täällä hyvä korjaus – edelleen laskea kohti $ 28,000. Tämä mahdollistaisi Bitcoinin uudelleen kasautumisen kauppiaiden aseistamiseen nousua kohti seuraavaa 40 000 dollarin härkätavoitetta.

Niin kauan kuin Bitcoin ei laske alle 26000 dollaria, meidän pitäisi nähdä pomppiminen välillä 28000 dollaria ja 26000 dollaria ja syntyminen elvytetty härkäajo. Jos se kuitenkin putoaa alle 26 000 dollarin, voimme nähdä BTC-hinnan edelleen laskevan seuraavalle noin 23 000 dollarin tukitasolle ennen palautumista.

Kuten aina, käy kauppaa turvallisesti, huolellisesti ja käy kauppaa vain sillä, mitä sinulla on varaa menettää.